Nikkelijalostuksen maailmanluokan
asiantuntija

Nornickel Harjavalta on merkittävä ja monipuolinen nikkelimetallien ja -kemikaalien jalostaja. Tehtävämme on yhteiskunnan tarpeeseen vaadittavien perus- ja jalometallien tuottaminen tehokkaasti ja turvallisesti.

Laadukkaat ja monipuoliset nikkelituotteet valmistetaan vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Tuotteemme auttavat tekemään teknologisesta edistyksestä ja kehityksestä totta. Toimintamme kulmakivenä on arvomaailmamme, joka ohjaa liiketoimintaa ja henkilöstön työskentelyä. Organisaatiostamme on 60 toimintavuoden aikana kehittynyt alan maailmanluokan menestyjä. Olemme kasvaneet Satakunnassa modernin teknologian, ammattitaitoisen henkilökunnan ja jatkuvan tuotekehityksen ansiosta. Jatkuvalla uuden oppimisella, yhteistyöllä ja työtapojen kehittämisellä pysymme nikkelijalostuksen maailmanluokan huipulla.

 

Päivittäistä toimintaa yhtiössä ohjaa toimitusjohtaja Joni Hautojärvi johtoryhmän avustuksella.

Lue lisää

Osa maailman suurinta nikkelialan toimijaa

Nornickel Harjavalta on osa globaalia Nornickel-konsernia. Ensimmäinen Nornickelin tehdas rakennettiin Siperiaan Taimyrin niemimaalle vuonna 1935. Vuosikymmenten saatossa yhtiöstä on kasvanut maailman suurin nikkelituottaja. Konsernin toiminta keskittyy malmin etsintään, tutkimiseen, jalostamiseen ja mineraalien metallurgiseen käsittelyyn sekä perus- ja jalometallien tuotantoon ja markkinointiin.


Nornickel tuottaa 14 % maailman nikkelin kokonaistarjonnasta ja on maailman suurin nikkelin ja palladiumin tuottaja. Muita konsernin merkittäviä tuotteita ovat kupari, koboltti, platina ja rhodium.