Palveluntoimittajayhteistyömme kehittäminen jatkuu

Työllistämme oman henkilöstömme lisäksi myös laajaa palveluntoimittajien joukkoa. Vaatimukset turvallisuus-, ympäristö- ja muissa vastuullisuusasioissa ovat lisääntyneet ja on tärkeää, että palveluntoimittajamme pysyvät kehityksessä mukana.

Tavoitteenamme on olla yhteistyökumppani, jonka kanssa halutaan olla tekemisissä ja jolta saadaan eväitä myös omaan kehittymiseen. Toimittajien suorituskykyä seurataan ja arvioidaan ja haluamme olla tukena kehittymisen polulla. Parhaimmillaan kommunikointi palveluntoimittajiemme kanssa on kaksisuuntaista, myös me haluamme saada palautetta ja vinkkejä toimintatapojemme kehittämiseen. Haluamme, että jokainen ymmärtää oman roolinsa turvallisessa toiminnassa, sillä turvallisen työyhteisön rakentaminen on tiimityötä, johon vaaditaan kaikkien sitoutumista. 

Olemme viime vuosina panostaneet toimittajayhteistyön kehittämiseen mm. viestintää lisäämällä. Hyvä tapa tähän on kutsua toimittajat kokoon yhteiseen tilaisuuteen muutaman kerran vuodessa. Marraskuussa järjestimme palveluntoimittajapäivän teemalla: ”Valvottavasta vastuunkantajaksi”.  Päivän aikana avasimme tulevia suunnitelmiamme, odotuksiamme ja niitä vaatimuksia, joita muuttuva maailma meille asettaa. Halusimme myös esitellä tulevia, mm. ylläpitoinvestointien tarjoamia mahdollisuuksia.  Tilaisuuteen osallistui n. 80 henkilöä ja ohjelma oli rakennettu niin, että mukaan mahtui keskustelua ja ryhmätöitä, joiden tuloksista saimme hyvää palautetta oman toimintamme kehittämiseen.

Seuraava toimittajapäivä järjestetään keväällä 2024 ennen vuosihuoltoamme.