Haemme osaavaan tiimiimme päivätyönjohtajaa

Haemme osaavaan tiimiimme Harjavaltaan päivätyönjohtajaa pelkistämölle noin vuoden pituiseen määräaikaiseen sijaisuuteen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossamme.


Vastuullesi kuuluvat mm. esimiehenä ja työnjohtajana toimiminen. Huolehdit hyödykkeiden katkeamattomista toimituksista, tuotannonsuunnittelusta ja SAP-järjestelmän käytöstä. Toimit asiantuntijana suunnittelun apuna vastuualueesi kunnossapito- sekä kehitysprojekteissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän ja paikan hyvässä porukassa. Meille on tärkeää panostaa henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin työssä. Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilökuntaedut.

Arvostamme aktiivista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan
alan tutkinto tai työkokemusta.

Järjestämme haastattelut viikolla 39. Tehtävä alkaa 1.11.2020. Lisätietoa avoinna olevasta tehtävästä antaa pelkistämön käyttöpäällikkö Virpi Heikkinen, to 3.9. klo 12-14 ja ti 8.9. klo 14-16 , puh. 02-5371 2724.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 14.9.2020 tästä linkistä.