Haemme talousassistenttia

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän osana ammattilaisista koostuvaa kuuden hengen tiimiämme. Tehtävä sisältää erilaisia kirjanpitoon liittyviä tehtäviä kuten ostolaskujen

käsittelyä, laskutusta, raportointia ja muita taloushallinnon tehtäviä. Raportoit talouspäällikölle, ja teet tiivistä yhteistyötä tiimimme muiden jäsenten kanssa.

Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vahvaa yhteispeliä. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielitaito, muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja soveltuva koulutus.
Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja huolellinen. Kokemuksesi SAP-järjestelmän käytöstä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä. Kanssamme pääset työskentelemään modernein työkaluin ja osallistumaan toimintamme kehittämiseen.
Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista huolta mm. monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemmeosaamisen kehittymisessä.

Lisätietoja talousassistentin tehtävästä antaa talouspäällikkö Pekka Laaksonen p. 02-5371 2310, to 28.1. klo 13-14 ja pe 29.1. klo 13-14.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 4.2. tästä linkistä.