Haemme Harjavaltaan turvallisuusasiantuntijaa

Vahvistamme osaavaa EHS-tiimiämme ja tarjoamme sinulle turvallisuusasiantuntijan määräaikaista tehtävää. Määräaikaisuuden pituus on vuosi. Työhösi kuuluvat turvallisuusjärjestelmän ohjeistuksen ylläpito ja kehittäminen.

Vastaat riskienarviointien (EHS/prosessiturvallisuus) tekemisestä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Muita tehtäviäsi ovat muun muassa raportointi, turvallisuuskierrokset tuotannossa sekä erilaiset selvitys- ja kehitystehtävät.

Arvostamme hyvää turvallisuusasennetta sekä kokemusta turvallisuuden kehittämisestä. Sinulla on jo alan työkokemusta, soveltuva AMK-tason tutkinto ja käytät sujuvasti toimisto-ohjelmia. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja järjestelmällinen tiimipelaaja. Pystyt organisoimaan työtehtäväsi itsenäisesti sekä kommunikoit ja työskentelet sujuvasti erilaisissa ryhmissä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän taloudellisesti hyvin menestyvässä yrityksessä. Saat ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä pääset osallistumaan toimintamme kehittämiseen. Pidämme henkilöstömme hyvinvoinnista huolta mm. monipuolisten henkilökuntaetujen kautta ja tuemme osaamisesi kehittymistä.

Lisätietoja turvallisuusasiantuntijan tehtävästä antaa työturvallisuuspäällikkö Meri Nurmi, p. 050-408 4877, ke 16.12. klo 13-14 ja ti 22.12. klo 13-14.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 31.12.2020 tästä linkistä. 

Haastattelut pidetään 12.1. ja 13.1.